VURDER DU Å STARTE E-SPORT LAG? GJØR DET!

Vi vet ikke mye om fremtiden! Men en ting jeg kan satse bokseren min på er at e-sports ikke blir mindre. Her kommer det til å komme spillehaller og kamper i alle land etterhvert. Jeg tar kanskje tak over hode, men i Norge kan det bli større en fotball, om det allerede ikke er det.

LAG EN PLAN

Det krever mye arbeid og mange år før dere blir en stabil klubb. Fotballklubber bla. SK Brann har startet med det allerede. Om du vil gå sammen med noen venner og lage en klubb, må dere bestemme spill og sette mål. Det blir snakk om lite penger og hvem skal vi rekruttere i starten. Tenk deg at du skal starte ett fotballag fra starten av, starte i 7 Divisjon og målet er Eliteserien. E-sport har ikke eksplodert i Norge enda, så veien til Eliteserien er kort, men vi har gode spillere i Norge i de fleste spill, så det blir uansett en tøff vei.

JEG TROR PÅ DEG

Jeg tror alle som starter e-sport klubb nå, vil ha størst sjanse til å få med skikkelig gode spillere. Jeg tror de som gidder, og holder ut i flere år, vil ha stor fortjeneste av det om noen år. Jeg tror det vil eksplodere, å være vannvittig mye penger i det. Internasjonalt som fks. Asia er det allerede helt vilt, og det kommer til å komme til Norge også. Så mitt råd om du elsker gaming, om du brenner for det å vil vie livet ditt til det: GJØR DET! Og ring meg om du trenger en Overwatch spiller 😉