Lurt å investere i Bitcoin nå?

Merk dere at jeg skriver dette i Februar 2019, om du leser dette mye senere har nok ting forandret seg kraftig! Men prisen per Bitcoin er nå nede igjen i $3,444.95, det er fortsatt mye, men dette er prisen fra 2017 før den store oppturen i 2018 der prisen nådde over 17 tusen dollar!

Foto: skjermdump -coindesk

Foto: skjermdump -coindesk

KOMMER DEN OPP IGJEN?

Det er det store spørsmålet? Vil den skyte opp igjen og gi deg den rikdommen du søker? Vi vet ikke hvem som styrer showet engang? Men Bitcoin minibanker i verden øker, og Norske aktører vurderer å sette opp dette i Norge. Men hva om den bare er over hypet? Hva om det ikke er noe verdi? Eller hva om en annen Kryptovalutta som ikke er anonym får sitt gjennombrudd?

HVA JEG GJØR:

Jeg har nå ingen penger investert i Bitcoin, kommer jeg til å dytte inn penger nå? Nei… Det er for gambling for min del. Kan være jeg tar feil, men jeg tror Bitcoin var ett one time wonder, og mulig det kan være lurt å se etter den neste stor Krypto aktøren. Kan være jeg må svelge ordene, men jeg tror Bitcoin er på vei mot døden. (Viktig å presisere ordene: jeg tror)