JEG PRØVER Å TJENE PENGER PÅ UNDERSØKELSER

*Inneholder affilitate linker

Det er overalt på nettet! Ta undersøkelser og tjen penger. Svar på spørsmål og du får betalt. Men er det noe å hente? Jeg gikk inn for å teste dette, registrerte meg på MeningsTorget.no og her er hvordan det gikk:

Registreringen gikk fort, de spør om alder, bosted, barn og inntekt. Regner med at dette er i forbindelse med hvilke undersøkelser jeg passer til. Etter å ha trykket på fyll ut profilen for 10 bonuspoeng, merket jeg tiden ble brukt, her spør de dypere om arbeidssituasjon og hvilke ansvar du har for økonomien hjemme. Men jeg vil ha mine bonuspoeng, og fullfører.

SÅ KOM JEG RETT TIL DETTE:

Men jeg fikk mine 10 bonuspoeng, hva nå en det er? Nå kom jeg til ett lite dashbord, med lite funksjoner, men jeg ser en gylden knapp: TA EN UNDERSØKELSE! Jeg trykker raskt: er det nå jeg skal tjene penger?

NEI, rett tilbake til: 

VI BEKLAGER, MEN SPØRREUNDERSØKELSEN VI FORESLO TIL DEG ER BLITT FULLFØRT

FÅ BETALT I GAVEKORT

Her er det flere gavekortløsninger, som dere ser er ta en undersøkelse knappen der, men den sender meg rett til: VI BEKLAGER, MEN SPØRREUNDERSØKELSEN VI FORESLO TIL DEG ER BLITT FULLFØRT

Så jeg kommer ikke lenger denne fredagskvelden, det var litt synd. Tipper det er snakk om personlig target, fra folk som jobber for MeningsTorget.no som gir meg undersøkelser etterhvert. Jeg skal gi en ny oppdatering når jeg har gjort noen undersøkelser.

FØRSTE INNTRYKK

Du kan ikke bare ta en kveld og hive deg inn undersøkelser, det vil ta litt id før du kommer igang. Så dette er nok om du har god tid og vil tjene noen gavekort opplegg. Om du er på jakt etter stabil inntekt, vil jeg nok brukt tiden annerledes. Men det er jo bare å prøve

Jeg kommer mer med mer tilbakemelding når de har sendt meg flere undersøkelser, har du prøvd? Del gjerne i kommentarfeltet under.