SLIK MARKEDSFØRER DU DIN NETTBUTIKK GRATIS!

Driver du nettbutikk og markedsføringsbudsjettet er sprengt? Her gir vi deg noen tips om hvordan du markedsfører siden din helt gratis.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

GOOGLE BEDRIFT

Lag en Google bedriftside, dette er helt gratis og gjør at bedriften din dukker lettere opp ved Google søk. Her vi du også få anmeldelser, legge til bilder og kontakt info.

SOSIALE MEDIER

Kunsten er å ikke komme med for mye. Ikke bli sett på som spam. Sett deg rutiner på posting og bygg sidene dine opp sakte men sikkert, og ikke minst gratis. Om en person som følger din side får 10 tilbud slengt i trynet på 1 dag, vil han slutte å følge deg fortere en du kan si spam.

Legg som mål fks 5 postinger i uka, og varier mellom bilde, foto, personer og produkter. Stille spørsmål har god effekt, hvilken farge av dette produktet kunne du tenkt deg? Hvem ville du delt denne med? Dette får personer til å kommentere og du får større rekkevidde.

PS: FaceBook har fantastiske chat funksjoner, og kan gi kunder mulighet til å snakke dere som jobber i butikken ved chat. ALLE har en FaceBook profil.

FORUM

Yes! Den mest skjulte skatten for trafikk er å være aktiv på forum, og ha siden din liggende som signatur. Selger du bøker? Bli aktiv på ett forum som diskuterer bøker og begynn samtalene. Ikke bare blir du kjent med mange potensielle kunder, du vil få faglig innhold. Og signaturen (direkte link) vil ligge tilgjengelig ved alle dine poster. Go nuts på forum, trust me!

INVOLVER VENNER OG FAMILIE

Ikke driv nettbutikk i hemmelighet, da er du ute å kjører allerede. Prat med venner og familie om at du driver butikk, fortell om produktene dine og hva dine mål med butikkene er. Tror meg, de vil prate videre og ikke minst sikkert handle der, for det er jo deg. Det er ikke flaut å drive en liten nettbutikk, de fleste vil synes det er gøy, og alle kommer til å søke det opp for å se butikken. Prat om det!

NYHETSBREV

Denne kan du nok, er som regel intrigert i nettbutikkløsningen din. Lag gode maler og spre tilbud på mail. Samme som Sosiale-Medier, ikke spam flere til dagen, da vil du miste mailer på den listen din. I Norge bruker de store kjedene ca. 2 dager i uken de sender ut nyhetsbrev på mail. (Evt. flere rundt store salgsdager som Black Friday og jul)

Takk for at du leser bloggen min, andre tips jeg ikke har tenkt på? Gi meg en kommentar under:)