5 TING DU KAN GJØRE PÅ NETT FOR Å TJENE PENGER

*Inneholder IKKE reklame

Internett er stort, mye å gjøre, mye og skape. Den vanlige grunnen til at en vanlig person bruker internett er til å skaffe seg informasjon. Men nettet kan brukes til så mye mer, bla. å tjene penger. Her er 5 veier til ekstra inntekt:

Foto: Evoo.no

Foto: Evoo.no

1: BLOGG

Alle kan blogge! Men om du ser på de store penge maskinene på Norske topp bloggere, tjener de penger på å blotte livet sitt til verden. FEIL! Ingen bryr seg om det generelle liv, du må ha en mening, en nisje. Før du starter blogg, tenk deg godt om: Hva brenner du for? Du må vise kunnskap og hvordan det er å leve med den lidenskapen. Fks, reparer du sykkler på fritiden din? Bingo! Dokumenter det ved Blogg. Gi kunnskap med en mix av å blotte deg som person. Ett annet bra tips er å vente med reklame og affilitate, til du har fått en del lesere. En blogg, med lite innhold overfullt av reklame ser ikke bra ut.

2: YouTube

Lag en YouTube kanal! Alle har mulighet, nå trenger du kun å bruke mobilen du har i lommen og ett gratis redigeringprogram. Samme som Blogg: Har du en lidenskap? Ett budskap? Noe å lære bort. Vis det på film. Her gjelder det også å være aktiv, men fordelen med YouTube er at når du når 10.000 views i måneden kan du bli YouTube partner og tjene penger direkte via deres plattform.

3: SELGE BILDER

Her er konkurransen hard blitt. Men om du tar mange bilder og laster dem opp på sider som iStock, kan du få en god slant for bildene dine. Det finnes personer som gjør dette på fulltid og tjener over 50.000 i måneden. Ja, du hørte riktig. Men da må være god, og ta bilder av det som er populært. Fks. bilder av julenisser vi selge rett før jul osv. Det som er fint er at om du har laget en stor bank av bilder, tjener du penger på gamle bilder også. Ta ferie mens penger renner inn. Dette kreves som alt annet mye aktivitet og lang tid før du ser inntekt som gjør du kan slutte jobben.

4: NETTBUTIKK

Sitter du med mye kunnskaper rundt en produkt kategori? Fks. sykt god på fiske? Begynn å vurder om du kan starte en nettbutikk. Nettbutikk er billig og drifte, men krever en del kapital for å investere i produkter. Og ettersom butikken går bra, vil det ta mye av tiden din og sende varer. For å ikke snakke om at du må følge opp kunder og spore pakker under forsinkelser. Dropshipping er ett alternativ, men husk at du aldri vil kvalitets sikre hva som blir sendt til kunde, men kan spare deg mye oppstart penger.

5: CFD TRADING

Contract for difference (CFD) er aksje og valutta handel. Der du via en platform satser på indexer. Det vil si at du gambler på opp å ned på børsen. Men du eier aldri noe, du satser mot selskapet du kjøper/selger av. Du velger selv hvor mye du satser, og kan tjene gode penger, men også tape veldig fort. Her gjelder det å være smart. Jeg må legge til at du kan tjene penger her, men også tape. Så tenk deg godt om før du velger vår siste gaming alternativ

*Artikkel slutt! Reklame nedenfor:

WooCommerce